Om oss

Apladalens Vårdcentral

Prima Vård i Värnamo finns i centrala Värnamo. Varje mån- till fredag öppnar vi kl 07.00 och har öppet till 17.00. Vårdcentralen har kvällsöppet till kl 19.00 måndag-torsdag (semesterperioden v26-v33 ingen kvällsmottagning och dessa veckor har mottagningen öppet 8.17.00.

Vi har ingen hyrpersonal, utan du träffar en av våra sju fasta läkare. Som listad patient hos oss får du en specifik läkare. Varje dag kan du träffa våra Specialistsjuksköterskor inom diabetes, hälsosamtal, distriktssköterskor, astma/kol, rökavvänjning m m. Vi har även ett eget LAB med en biomedicinsk analytiker samt en undersköterskemottagning. Våra administratörer träffar du i vår reception.

Rehab-teamet med rehabkoordinator, fysioterapeuter, arbetsterapeut och samtalsterapeut är andra professioner som finns för dig. Vi har sedan länge ett tätt samarbete, med ett gym som ligger i anslutning till vårdcentralen. Du har även möjlighet att lista dig på vår fina filial i Forsheda. Vi har en unik miljö med trivsam atmosfär. Du möter en härlig stämning, där fokus ligger på det personliga mötet med patienten i centrum. Vi ser fram emot ditt besök.

Varmt välkommen!

Grupp av lakare