Till Prima Vård
Öppettider
Till 1177.se

Lediga tjänster

Lediga tjänster Värnamo

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsovård, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso-och sjukvård.

Prima Vård i Värnamo driver vårdcentral som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering.

Företaget värnar om kvalitet, god arbetsmiljö och hög tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling och utbildning är en självklarhet, vi är engagerade och har ett stort intresse av förbättringsarbete.

Vi vill att du ska gilla ditt jobb och ta aktiv del i vår framtid. Därför jobbar vi för att skapa en inspirerande arbetsplats. Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang?

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga tjänster

Inga lediga tjänster

Just nu finns det inga lediga tjänster på vald ort. Du kan även kolla efter lediga tjänster på andra orter via huvudsidan genom att klicka här.

Du kan såklart alltid skicka in en spontantansökan genom att klicka på knappen nedan.

Skicka in spontanansökan