Till Prima Vård

Våra tjänster

Utbildning och utveckling

Inspirerande frukostföreläsning om stresshantering med en av Sveriges populäraste föreläsare

Måndag den 9 maj kl. 07.45 – 10.00

Fjällstugan, Sommarhemsgatan 7, Jönköping

Vi bjuder nu alla våra anslutna kunder på en inspirerande, kostnadsfri frukostföreläsning – Stressmysteriet med Clas Malmström. Föreläsningen ger dig en hel del aha-upplevelser och en lång rad åtgärder som du kan ta med dig till din vardag och enkelt implementera i din organisation.

Clas har blivit internationellt uppmärksammad för sina inspirerande och lärorika föreläsningar. Han är leg. läkare, specialist i psykiatrisk rehabilitering och företagsläkare med psykosocial arbetsmiljö som specialområde. Hans föreläsningar får alltid högsta betyg för att vara mycket givande, faktaspäckade och forskningsbaserade men ändå inspirerande och underhållande.

Läs mer och anmäl dig här.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Allergiframkallande kemiska produkter – Fredagen den 20 maj kl. 08.00 – 12.00

Se mer info i boxen till höger.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vill du utveckla din arbetsgrupp? Från arbetstagare till medarbetare – Hållbart medarbetarskap

Företagsanpassad utbildning. Kontakta oss för mer information.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi är en ansluten och godkänd utbildningsanordnare, vilket krävs för att kunna ansöka om stöd för er arbetsmiljöutbildning.

När chef och arbetsmiljö- eller skyddsombud går utbildningar tillsammans skapar ni en unik dialog och stärker samverkan i arbetsmiljö arbetet. Det tjänar hela företaget på. Nu kan ni söka ekonomiskt stöd för arbetsmiljöutbildning! Stödet omfattar både arbetare och tjänstemän inom privat sektor och ska gynna samverkan och skapa dialog i arbetsmiljöarbetet utifrån arbetsplatsens behov. Stödet är en delfinansiering av utbildningskostnaden. På AFA Försäkrings hemsida hittar du all information kring hur ni söker stödet och vilka villkor som gäller. Information för dig som arbetsgivare om vad som gäller finns här.

 

Kontakta oss för mer information