Till Prima Vård

Aktuellt

Aktuellt hos Prima Vård företagshälsan i Jönköping

Inspirerande frukostföreläsning om stresshantering med en av Sveriges populäraste föreläsare

12 april, 2022

Vi vill nu bjuda alla våra anslutna kunder på en inspirerande, kostnadsfri frukostföreläsning – Stressmysteriet med Clas Malmström. Föreläsningen ger dig en hel del aha-upplevelser och en lång rad åtgärder som du kan ta med dig till din vardag och enkelt implementera i din organisation.

Clas har blivit internationellt uppmärksammad för sina inspirerande och lärorika föreläsningar. Han är leg. läkare, specialist i psykiatrisk rehabilitering och företagsläkare med psykosocial arbetsmiljö som specialområde. Hans föreläsningar får alltid högsta betyg för att vara mycket givande, faktaspäckade och forskningsbaserade men ändå inspirerande och underhållande.

Fjällstugan Jönköping den 9 maj 2022 kl. 07.45

Läs mer och anmäl dig här.

Välkommen!

C Malmstrom

Läs mer

Digitalt fakturaunderlag

7 februari, 2022

Från och med nu hämtar ni era fakturaunderlag digitalt i vår webbaserade fakturaportal. Hör av dig till oss för inloggningsuppgifter om du ännu inte anslutit dig till portalen.

Läs mer

Handintensivt arbete – Nya riktlinjer från 1:a november

31 augusti, 2021

Från den 1 november 2021 börjar delarna i Arbetsmiljöverkets FS 2019:3 som berör handintensivt arbete att gälla. I den nya föreskriften gällande medicinska kontroller (AFS 2019:3) förtydligas arbetsgivarens ansvar att riskbedöma huruvida handintensivt arbete förekommer samt vid behov tillhandahålla medicinska kontroller för aktuell personal. Orsaken är att handintensivt arbete ökar riskerna för besvär främst i nacke, axlar, skuldror arm och hand.

Föreligger handintensivt arbete hos er?

Vår ergonom Andreas hjälper er gärna med att identifiera risker och få praktiska tips på hur man förbättrar arbetsmiljön. Unicare Företagshälsan har en utvecklad process att hjälpa er med bedömning, fördjupad undersökning samt genomförande av medicinska kontroller.

Kontakta  andreas.persson@primavard.nu

 

 

Läs mer

Hälsoundersökning Premium

25 augusti, 2021

Under hösten kommer vi kunna erbjuda en helt ny tjänst. Hälsoundersökning premium är en omfattande undersökning där arbets-EKG och/eller ultraljud hjärta utfört av kardiolog ingår. Hör av dig för mer information och bokning.

Läs mer

AFS 2020:5 – Ny föreskrift om arbetsanpassning från 1 juni

6 juli, 2021

Nu gäller den nya föreskriften om arbetsanpassning. En uppfräschning då arbetsmarknaden ser annorlunda ut idag gentemot för 20 år sedan. Även vikten av att arbeta förebyggande tar en stor del.

Läs mer om arbetsanpassning på Arbetsmiljöverket
(mer…)

Läs mer

Ny beteendevetare och organisationskonsult

23 april, 2021

Vi är glada att presentera en ny medarbetare hos oss – beteendevetare och organisationskonsult Helene Wallentin.

Helene har lång erfarenhet inom både stora och små företag i roller som HR-chef och verksamhetschef inom bland annat företagshälsovården. ”Jag kommer att arbeta med individuella insatser men också med gruppinsatser såsom organisatorisk och social arbetsmiljö, kris- och konflikthantering, kränkande särbehandling samt ledarutveckling och chefscoachning. Jag ser fram emot att arbeta med er som kundföretag.”

Vi hälsar Helene varmt välkommen till oss!

Helene W

Läs mer

Följ oss på Instagram

23 april, 2021

Nu finns vi på Instagram. Följ oss gärna där!

@unicare_foretagshalsan

Instagram logga

Läs mer