Till Prima Vård

Aktuellt

Aktuellt hos Prima Vård företagshälsan i Jönköping

Öppettider i sommar

22 juni, 2022

Under sommar och semestertid har vi öppet och finns tillgängliga som vanligt under våra ordinarie öppettider. För snabbast hantering av ärenden kontaktar du vår kundservice på telefon 010-242 82 79, måndag – fredag kl. 08 – 10. Övriga tider nås vi på e-post info.fhv.jonkoping@primavard.nu.

En fin sommar önskar vi på Företagshälsan i Jönköping!

Läs mer

Dags att vaccinera dig mot den fästingburna sjukdomen TBE

23 maj, 2022

TBE är en virussjukdom som sprids med fästingar. Har du otur kan ett enda fästingbett ge dig TBE, fästingburen hjärninflammation. Idag finns ingen medicin mot sjukdomen, men som tur är finns det vaccin som skyddar. Du bör vaccinera dig mot TBE om du ska vistas i områden där TBE-viruset finns. Vi hjälper gärna dig, både som företags- och privatkund.

Mer info finns här.

Läs mer

Digitalt fakturaunderlag

7 februari, 2022

Från och med nu hämtar ni era fakturaunderlag digitalt i vår webbaserade fakturaportal. Hör av dig till oss för inloggningsuppgifter om du ännu inte anslutit dig till portalen.

Läs mer

Handintensivt arbete – Nya riktlinjer från 1:a november

31 augusti, 2021

Från den 1 november 2021 börjar delarna i Arbetsmiljöverkets FS 2019:3 som berör handintensivt arbete att gälla. I den nya föreskriften gällande medicinska kontroller (AFS 2019:3) förtydligas arbetsgivarens ansvar att riskbedöma huruvida handintensivt arbete förekommer samt vid behov tillhandahålla medicinska kontroller för aktuell personal. Orsaken är att handintensivt arbete ökar riskerna för besvär främst i nacke, axlar, skuldror arm och hand.

Föreligger handintensivt arbete hos er?

Vår ergonom Andreas hjälper er gärna med att identifiera risker och få praktiska tips på hur man förbättrar arbetsmiljön. Unicare Företagshälsan har en utvecklad process att hjälpa er med bedömning, fördjupad undersökning samt genomförande av medicinska kontroller.

Kontakta  andreas.persson@primavard.nu

 

 

Läs mer